Ayvalık HEM kursiyerlerinden kermes
Tarih : 2015.05.21  09:07:26
Ayvalık Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerlerinin ürünlerinin yer aldığı kermes, Çarşamba günü Talatpaşa Caddesinde açıldı. 2 gün süreli kermeste elde edilecek gelirle, kursiyerler için gerekli olan malzemeler alınacağı öğrenildi.

2014-2015 yılında açılan başta el sanatları, nakış, örgü, dikiş, ahşap boyama, seramik, makrame kursları olmak üzere Ayvalık Halk Eğitim Müdürlüğü kurslarına katılan kursiyerlerin ürettikleri kermeste satışa sunuldu. Ayvalık HEM Müdürü Sercan Ünlü, Müdür Yardımcıları Hilmi Özay, Nurcan Özdemir ve Feiz Önier’in de hazır bulunduğu kermeste sergilenen ve satışa sunulan ürünler, çeşit, desen, görünüm ve kalite açısından beğeni topladı.

KERMES, PERŞEMBE GÜNÜ DE SAAT 19.00’A KADAR DEVAM EDECEK

HEM Müdürü Sercan Ünlü, “Kurslarımızda üretilen ürünleri Ayvalık halkının beğenisine sunmaya başladık. Kurslarımızda üretilen ürünlerin her biri için kursiyerlerimiz bazen bir günlerini bazense haftalarını harcadılar. Bu emeklerin maddi karşılığı olamaz. Manevi olarak bizde çok büyük karşılığı var. Kursiyerlerimiz bu kermesle ürünlerini sergileme imkânı buldular. Bu kermesten elde edilecek gelir atölye çalışmalarında kullanılacak malzemeler alınacak” dedi.

 

794 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri