KENYALI AVUKAT OBAMA’NIN KIZINI 150 HAYVAN KARŞILIĞI İSTEDİ
Tarih : 2015.05.28  09:14:46
Kenyalı bir avukat, ABD Başkanı Barack Obama’nın 16 yaşındaki kızı Malia ile evlenmek için 150 hayvan teklif etti.

Kenyalı Felix Kiprono isimli bir avukat, ABD Başkanı Obama’nın büyük kızı Malia ile evlenmek istediğini söyledi. Kiprono, bu hayalini gerçekleştirebilmek için Obama’ya 50 inek, 70 koyun ve 30 keçi ödeme yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
Yerel bir gazeteye röportaj veren Kiprono, Malia ile Obama’nın ilk defa başkanlık için aday olduğu 2008 yılında ilgilenmeye başladığını belirtti. Kiprono, “O zamandan beri kimseyle birlikte olmadım ve ona sadık kalacağım sözünü verdim. Bu dileğimi ailemle paylaştım ve bu konuda bana yardımcı olacaklarını söylediler” diye konuştu.
Evlilik teklifini Obama’ya götürme niyetinde olduğunu belirten Kiprono, ABD Başkanı’nın Temmuz ayında Kenya’ya yapacağı ilk başkanlık ziyareti sırasında Malia’yı da yanında getirmesini umduğunu belirtti. Kenyalı avukat, “Şu anda Obama’ya bu ziyarette Malia’yı da getirmesini istediğimi ifade ettiğim bir mektup yazıyorum. Umarım elçilik bu mektubumu kendisine iletir” dedi.
Kenyalı avukat Felix Kiprono, servet avcısı olduğu iddialarını yalanlayarak, “İnsanlar ailenin parası peşinde olduğumu düşünebilir ancak böyle bir şey söz konusu değil. Benim sevgim gerçek” şeklinde konuştu.
Yaşı belirtilmeyen genç avukat, kırsal kesimde yer alan köyünün yakınlarındaki bir tepede yapacağı evlilik teklifini halihazırda planladığını ve düğünde şampanya yerine Kenya’da “mursik” adı verilen geleneksel bir ekşi süt ikram edileceğini ifade etti. Malia ile çift olarak “sade bir hayat” yaşayacaklarını söyleyen Kiprono, “Malia’ya nasıl inek sağılacağını, yulaf lapasının nasıl pişirileceğini ve nasıl mursik yapılacağını öğreteceğim” dedi.

422 kez okundu
Diðer Dünya Haberleri