BTO’DAN 10 BİN KİŞİYE İFTAR
Tarih : 2015.06.25  09:01:14
Balıkesir Ticaret Odası'nın tarafından düzenlenen iftar yemeğine 10 bini aşkın vatandaş katıldı.

Balıkesir Ticaret Odası'nın tarafından düzenlenen iftar yemeğine 10 bini aşkın vatandaşın yanı sıra Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Ticaret Odası Meclis üyeleri katıldı. İftar yemeği için Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Zağnos Paşa Camii trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 500'e yakın garson ve aşçının görev aldığı iftarda vatandaşlara mercimek çorbası, orman kebabı, pilav ve tatlıdan oluşan menü dağıtıldı. İftar öncesi açıklama yapan Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, "Bu yıl 3. kez düzenlediğimiz Balıkesir Ticaret Odası Halk ile Buluşma İftarı bu akşam gerçekleştireceğiz. Bu yıl 10 bin kişilik bir hazırlık yaptık geçen seneki gibi. Burada yine geçen sene 14-15 bin kişiyi ağırlamıştık. Bu yıl iftarı organize edip planlarken halkla beraber olmak istedik. Bu yılda en az bu sayıdaki vatandaşımızla beraber hem oruçlarımızı açacağız hem dualarımızı edeceğiz, güzel bir gün geçiririz inşallah. Bizimle beraber olan herkse, emeği geçenlere ve Ticaret Odası üyelerine teşekkür ediyoruz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.
İftar yemeğine katılan Serpil Güneş, "Buraya iftar için geldik ve çok beğendim. Geçen sene Altınoluk'taydım bu sene buradayım çok güzel buldum. Her gün böyle olsa gelirim. Ticaret Odası Başkanına Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
İftardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atike Çakar ise, "İftar için buradayız ve çok memnunuz. Belediyemizden Allah razı olsun. Geçen senede gelmiştik çok memnunduk, organizasyon muhteşem çok güzel. İyi çalışmalar diliyoruz devamını bekliyoruz. Ticaret Odamıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel düzenlemişler Allah onlardan razı olsun" dedi.

325 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri