EDREMİT KÖRFEZ DERSANESİ TEMEL LİSEYE DÖNÜŞTÜ
Tarih : 2015.06.26  09:45:26
Edremit Körfez Dershanesi 30 yıllık dershane tecrübesinden sonra Özel Körfez Temel Lisesi olarak açılış ruhsatını İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden alarak öğrenci kayıt kabul işlemlerine başladı.

30 YILLIK TECRÜBE VE BİRİKİMİ YANSITACAĞIZ

1 Eylül 2015 tarihi itibariyle dershanelerin kapanması ile üniversiteye hazırlanmada öğrencilerin sorun yaşayacağını düşünen Edremit Özel Körfez Temel Lisesi Müdürü Ferhat URTEKİN “Dershanecilikteki 30 yıllık tecrübe ve başarımızla öğrencilerimizi yeni bir eğitim anlayışıyla, üniversiteye ve hayata hazırlıyoruz. Türk eğitim sistemine yeni bir bakış açısı kazandıracak eğitim modelleriyle geleceğin bilgi donanımlı ve erdemli nesillerini yetiştireceğiz” dedi.     

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK YİNE ÖN PLANDA OLACAK

            Körfez Okullarında öğrenci, hem konuları branşlarında uzman Körfez Okulları öğretmenlerinden dinleyecek, hem de okul sonrasındaki etüt sistemi ile günlük yapması gereken tüm ders tekrarlarını, ödevlerini ve en önemlisi de üniversiteye hazırlık çalışmalarını, okulda danışman öğretmeninin gözetiminde yapacak.

BAŞKA BİR TAKVİYE KURSA İHTİYAÇ OLMAYACAK

            Öğrencilerin sınavlara hazırlık için ekstra bir eğitim takviyesine ihtiyaç duymayacaklarını ifade eden Özel Edremit Körfez Temel Lisesi Müdürü Ferhat URTEKİN, amaçlarının iyi bir lise eğitiminin yanında YGS ve LYS ye hazırlanan öğrencilerin, en verimli, en ekonomik ve en güvenilir bir şekilde hedeflerine ulaşmak olduğunu ifade etti.

15 DERSLİK VE 16 KİŞİLİK ÖZEL SINIFLAR

            15 derslikte, 16 kişiyi geçmeyen özel sınıflarda, kapalı spor salonu, laboratuvar, müzik-görsel sanatlar atölyesi ile Körfez Okulları Edremit Özel Körfez Temel Lisesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren bölgemiz öğrencilerine “Tecrübe ve Teknolojiyi birleştiren eğitim sistemi” sloganıyla eğitim vermeye başlayacaktır.

ARTIK, DİPLOMA VEREN BİR OKUL STATÜSÜNDE

            Edremit Özel Körfez Temel Lisesi 30 yıllık dershane tecrübe ve başarılarını artık diploma veren bir okul konseptiyle kalite ve başarılarını daha da arttırarak devam edeceklerini belirten dershane idarecileri yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler.

2629 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri