HYUNDAI 25. YILA ÖZEL TEST SÜRÜŞÜ
Tarih : 2015.07.14  08:57:40
Türk otomotiv sektöründeki 25.yılını kutlayan Hyundai, Mayıs ayında tüm Türkiye genelinde başlattığı ödüllü test sürüşlerinin talihlilerini geçtiğimiz günlerde yapılan çekilişle belirledi. Milli Piyango huzurunda yapılan çekilişle 6 talihli, i10, i20, i30, Accent Blue, Elantra ve ix35’ten oluşan ödüllerini kazandı.

Gaziantep’te test sürüşüne katılan Ramazan Köroğlu Hyundai i10 modelini kazanırken, İstanbul’dan Artun Dizer i20, Malatya’dan Hakan İzzettin i30, Muğla’dan Ertuğrul Demir Accent Blue, Balıkesir’den Nurhan Süzen Elantra ve Ankara’dan da Bünyamin Altıntaş ix35 modellerini kazandılar.

1 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ödüllü “Hyundai Test Sürüşü Günleri” süresince, Türkiye çapındaki 71 adet yetkili bayilerinde Hyundai modelleri ile test sürüşü yapan talihliler, İzmit’teki Hyundai Assan Fabrikası’nda yapılan törenle Ramazan Bayramı öncesi otomobillerine kavuştular. Talihliler, Hyundai’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak nitelendirilen Hyundai Assan Fabrikası’nı da ziyaret ederek yetkililerden i10 ve i20 üretimleri hakkında bilgi aldılar. Fabrikada bol bol hatıra fotoğrafı çektiren talihliler, Hyundai modellerinin üretim hatlarının kalitesini de yerinde görmüş oldular.

 

244 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri