SPOR TOTO 3. LİG
Tarih : 2015.07.15  10:28:42
SPOR TOTO 3. LİG - KOCAELİ BİRLİKSPOR ERHAN EREN İLE ANLAŞTI

Spor Toto 3. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve iç transferde görüşmelerini büyük ölçüde tamamlayan Kocaeli Birlikspor, dış transferde ilk imzayı Erhan Eren'e attırdı.
Bu sezon PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Kocaeli Birlikspor, sezon öncesi transferde ince eleyip sık dokuyor. İç transfer görüşmelerini büyük ölçüde tamamlayan yeşil-siyahlılar, dış transferde de ilk imzayı attı. Kocaeli Birlikspor, geçtiğimiz sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor formasını giyen sol bek oyuncu Erhan Eren ile iki yıllığına anlaştı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde başkan Fahrettin Kandemir yer aldı. Atılan imzaların ardından konuşan Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, “Takımımıza iyi bir defans oyuncusu kazandırdık. Erhan'ın takımımızda bu sezon güzel maçlar çıkaracağına inanıyorum. Kendisine güveniyoruz. Dış transferde görüştüğümüz diğer isimlerle de bayram sonrası görüşmelerimizi tamamlayıp sözleşme imzalayacağız" dedi.
26 yaşındaki tecrübeli futbolcu Erhan Eren ise, "Kocaeli Birlikspor hedefleri olan bir takım. Bende hedefleri olan bir takımda çalışmak istiyorum. Bu sene ben ve takım arkadaşlarım birlikte bunu başararak bir üst lige çıkacağız. Transferimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

260 kez okundu
Diðer Spor Haberleri