EMNİYET'TEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Tarih : 2015.07.29  09:58:12
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyon yaptı.

Polis ekipleri akşam saatlerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda madde kullanıcısı olan iki şahıstan kağıda sarılı iki parça halinde 6,37 gram esrar ele geçirdi. Yapılan araştırmalar neticesinde şahısların ele geçirilen esrarı B.A. isimli şahıstan satın aldıkları tespit edildi. B.A'nın ikametinde aynı gün yapılan aramada test kitabı yapraklarına sarılı vaziyette iki parça ve poşet içerisinde olmak üzere toplam 70,15 gram esrar ele geçirildi.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ikinci operasyonda ise S.T. isimli şahsa ait bağ evinde, hayvan ağıllarının çevresinde ekili vaziyette toplam 827 kök kenevir bitkisi ve ekilmiş kenevir bitkilerinin içerisine sökülerek kurutulmaya bırakılmış toplam daralı ağırlığı 3 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi.
Her iki olayda da yakalanan B.A. ve S.T isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

262 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri