CHP EDREMİT İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN ÜYELERE DUYURU
Tarih : 2015.07.29  09:59:16
Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay süreci başladı. CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün, ilçe kongre süreci ile ilgili takvim işlemeye başladığını belirterek üyelerin 3 Ağustos akşamına kadar ilçe başkanlığında askıda kalacak olan üye listelerini kontrol etmelerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan genelge ile kongre takvimi resmen başladı. CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin 13.07.2015 tarih 20105/1144 sayı 2015/3 nolu genelge gereğince  “Muhtarlık Bölgesi delege seçimlerine yönelik olarak, üye çizelgelerinin askıya çıkartılması ve itiraz süresi 28.07.2015’te başlayarak 03.08.2015 tarih saat:18.00’de sona erecektir. CHP’ye üye olduğu halde listelerde adı bulunmayanlar da bu sürede itirazlarını yapabilecek” dedi. CHP İlçe Başkanı Enver Enligün, ”Tüm üyelerimizin, kendi üyelik bilgilerini kontrol etmelerini rica ediyoruz. Önümüzdeki takvim sürecinde yapılacak olan seçimlerde, üyelerimizin oy kullanabilmeleri için bu ilk adım çok önemlidir. Bizler yönetim kurulu olarak, belirtilen tarih ve saate kadar ilçe binamızda sizlere yardımcı olamaya hazırız dedi”

CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Genel Sekreter Gürsel Tekin imzasıyla CHP örgütlerine gönderilen  “Muhtarlık Bölgesi delegeleri ve Parti İçi Önseçimleri ile ilçe ve il kongreleri Takvimini” ile ilgili genelgede, il örgütlerine gönderilen üye çizelgeleri 28 Temmuz tarihinden itibaren askıya çıkarılacak. CHP’nin örgütlerine gönderdiği genelgeye göre, 3 Ağustos tarihinden üye listesi askıdan indirilecek ve itirazlar netleşecek.

CHP’de  “Muhtarlık Bölgesi delegeleri ve Parti İçi Önseçimleri ile ilçe ve il kongreleri takvimine göre, 15 Ağustos tarihinden itibaren önseçim başlayacak. 28 Eylül’de ilçe kongrelerine start verilecek ve 25 Ekim’de ilçe kongreleri tamamlanmış olacak. Takvime göre CHP’de İl Kongreleri 11 Kasım’da başlayacak 29 Kasım tarihine kadar il kongreleri tamamlanacak.

232 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri