BAŞKAN UĞUR’DAN LÖSEMİ HASTASI GENCE YARDIM ELİ-9
Tarih : 2015.08.25  09:19:45
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde lösemi hastası olan 19 yaşındaki Erol Karayaz isimli gencin ilaçlarının temini için gerekli olan maddi ihtiyaçlarına katkı sağlamak için 10 bin TL. nakit para yardımında bulundu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde ikamet eden ve “akut denfoblastik lösemi” hastası olan 19 yaşındaki Erol Karayaz'ın tedavisi için gerekli olan “Blincyto35 mg fk” isimli ilacı alması gerektiği, ilik nakli için donör bulunduğu, naklin gerçekleşmesi için bu ilacın kullanılması gerektiği ifade edildi. Lösemili gencin sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyaya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı. İlik nakli için gerekli  ilacın alınabilmesi için aileye destek veren Başkan Uğur, Erol Karayaz hesabına 10 Bin TL. nakit para yardımında bulundu.

Lösemi hastası Erol Karayaz'ın ailesi Seval ve Mustafa Karayaz'a geçmiş olsun dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Genç kardeşimize de geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Temennimiz en kısa sürede sağlığına kavuşması” dedi. 

356 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri