BALIKESİR'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ
Tarih : 2015.08.25  09:20:32
Balıkesir'de yaklaşık 50 kişilik grup, teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek isteyen Balıkesirli vatandaşlar yürüyüş yaptı. Balıkesir'de Öz merkez önünde toplanan grup "Teröre Lanet, Şehitlere Saygı" yürüyüşü düzenledi.

Doğu ve Güneydoğu’da son günlerde artan terör olayları, Balıkesir’de düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi. Balıkesir halkının fazla ilgi göstermediği yürüyüşte “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda” sloganları atıldı. Milli Kuvvetler Caddesi'nden yürüyerek Ali Hikmet Paşa meydanında toplanan grup burada da İstiklal Marşı okuyarak, şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
Yürüyüşü düzenleyen gençler katılımın az olmasına tepki göstererek, akşam 21.00'da tekrar yürüyüş yapacaklarını söyledi. Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan grubun dağılmasını isteyen polis amiri ile bayan bir vatandaş arasında kısa süreli diyalog yaşandı. Grubun dağılmasını isteyen amire bayan vatandaş, "Bizim askerimiz polisimiz şehit oluyor. Biz sizin için mücadele ediyoruz. Mükafatını böyle mi veriyorsunuz. HDP'liler Balıkesir'e gelince o zaman niye izin verildi. İzin verin yürüyelim" dedi. Görevli amir de teşekkür ederek, "Buraya kadar yürüyeceğiz dediniz, buraya kadar getirdik zaten. Nereye yürüyeceksin? Bana onu söyle" diyerek grubun dağılmasını istedi. Grup daha sonra tekbir getirerek olaysız bir şekilde dağıldı.

427 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri