BALIKESİR’İN PARLAYAN YILDIZI AYDINLIOĞLU
Tarih : 2015.09.14  09:16:01
Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti'nin 50 kişiden oluşan yeni “MKYK” listesine seçilen isimlerden biri oldu.

 Önceki gün yapılan AK Parti 5 ‘inci olağan kongresinde büyük kısmı yenilenen  MKYK' da Ali Aydınlıoğlu'nun yer bulması, Balıkesir AK Parti teşkilatlarında da sürpriz olarak karşılansa bile bazı partililer “hoca yıllardan beri yaptığı hizmetlerin ve sadakatin karşılığını buldu, bu noktalara hak ederek geldi” demeleri dikkat çekiciydi. 

Ali Aydınlıoğlu, MKYK’ da yer alarak  1 Kasım seçimleri öncesi hakkında milletvekili listelerine giremeyecek bile diyenleri adeta şoka uğrattı.  Önceki dönemde MKYK üyesi olan Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ise liste dışı kaldı. Sema Kırcı’nın Balıkesir Teşkilatlarına soğuk olduğu ve iyi geçinemediği söylemleri ayyuk aya çıkmıştı!. Böylelikle 1 Kasım seçimlerinde Ali Aydınlıoğlu’nun milletvekili listelerinde tekrar yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Balıkesir Ak parti bölge Milletvekili Ali Aydınlıoğlu yapılan kongreden sonra şu mesajı verdi “ AK Parti 5.Olağan büyük kongresinde Başbakanımızın, genel merkezimizin ve parti büyüklerimin teveccühüyle MKYK ( Merkez Karar Yönetim Kurulu ) üyeliğine seçildim. Ak Partimizin en üst karar organı olan bu kurula beni layık gören Başbakanımıza, genel merkezimize ve Ak parti Delegelerimize teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum. Bu görevimi Allah’ın izni ile layıkıyla yerine getireceğim. Ülkeme ve Balıkesir’imize daha çok hizmet için çalışacağım.” dedi.

Balıkesir’de AK Partinin 2015’ te parlayan yıldızı Ali Aydınlıoğlu olurken, Körfezde Aydınlıoğlu’nun MKYK seçilmesi sevinç ile karşılandı.

 

 

233 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri