-EDREMİT’TE SICAK BAYRAMLAŞMA
Tarih : 2015.09.28  09:14:13
Balıkesir’in Edremit İlçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

Kaymakam Sırmalı yaşanan terör olaylarına değinerek “Şunu bilmelidirler ki terörden ümit besleyenler, Türk Milleti’nin bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu karşısında her zaman hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

Sabah saat 10.00’da Edremit Öğretmen Evinde başlayan bayramlaşma merasiminde daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar ile bayramlaşan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı “Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Kıymetli misafirler, toplumsal yaşantımızda önemli bir yeri olan, bizlere güzel duygular yaşatan bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban bayramının hem ülkemize, hem dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar sevginin yoğun yaşandığı, umut ve coşkunun doruğa çıktığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği önemli günlerdir. Bu bayramda da kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak, güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbiriyle kaynaştığı bir ortamda geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Sırmalı son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, gazilerimize acil şifalar diledi. Sırmalı “Şunu bilmelidirler ki terörden ümit besleyenler, Türk Milleti’nin bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu karşısında her zaman hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bu düşünceler ile ben tekrar hepinizin bayramını kutluyorum. Sevdikleriniz ile güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi. Daha sonra Kaymakam Sırmalı ve protokol üyeleri sırasıyla 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanlığını, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığını, Edremit Devlet Hastanesi, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Edremit Kızılay Huzur Evi’ni ziyaret ettiler.

Kaymakam Sırmalı Huzur Evi ziyaretinde 95 yaşındaki Saray Limoncu ile yakından ilgilenerek onunla sohbet etti. Bayramlaşma törenine Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı,19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Cumhuriyet Savcısı Cem Saklıca, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Aydıncı, Edremit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Faruk Öner, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, daire müdürleri ve bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.

290 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri