“ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!”
Tarih : 2015.09.29  09:51:37
Balıkesirli bir gurup şehit ve gazi yakınları Türkiye’nin birçok iline örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Türkiye Harp Malulü-Gaziler- Şehit- Dul ve Yetimler Derneği Balıkesir şubesi önünde toplanan proje sakinleri aralarında geçtiğimiz günlerde şehit düşen Astsubay Deniz Göçgün ile Özel Hareket polisi Aydın Nazillioğlu ile tüm şehitleri anmak için UNUTMADIK… UNUTTURMAYACAĞIZ projesini hayata geçirdiler. Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bisikletçisi Deniz Altınel ile etkinliğe bireysel olarak katılan Mehmet Karlıdağ 540 km mesafedeki Ankara’ya hareket için yakınlarının alkışları arasında pedala bastılar.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ TEMİN ETTİ

Öte yandan, proje saatlerinin başarısı üzerine Büyükşehir belediyesi tarafından kafileye eskortluk yapmak için bir minibüs tahsis edildi, proje sakinleri yakınlarının duaları eşliğinde araca binerek yola koyuldu. Edinilen bilgilere göre kafileyi komşu il olan Bursa sınırında karşılayacak olan bisikleti gençlerin yine Bursa’ya komşu olan Eskişehir iline kadar refakat edeceği öğrenilirken, Ankara il sınırında da başkentte bisikletçiler tarafından karşılanacağı öğrenildi.

ANKARA’ DA BALIKESİR’LİLER DERNEĞİNİ KONUĞU OLACAKLAR

Bu arada, 24 saatlik bir yolculuk yaptıktan sonra Ankara il sınırı girişinde Balıkesirliler derneği Ankara şubesi üyeleri tarafından karşılanan Balıkesir kafilesi kendilerini karşılayan Balıkesir derneği üyeleri ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’ya saygı duruşu ve toplu halde İstiklal marşını okuyarak projeyi sonlandıracakları belirtildi.

241 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri