TRABZON’DA MİNİK CİMNASTİKÇİLER GELECEĞİN SPORCULARI OLMALARI İÇİN YETİŞTİRİLİYOR
Tarih : 2015.11.19  09:36:23
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cimnastik ekibi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çocuk gelişimi, çocukları spora özendirme, branşlaşmaya yardımcı olma ve çocukların beceri kazanmasında büyük rol oynayan ayrıca spor branşlarının temeli olan Cimnastik branşına ilgi her geçen gün artıyor. Yomra Cimnastik Salonu’nda çalışmalarını sürdüren sporcular haftada 5 gün çalışıyorlar. Performans grubu sporcularından oluşan toplamda 20 öğrenci ile çalışmalarına devam ediyorlar.
Türkiye’de sayılı Cimnastik tesislerinden birine sahip olduklarını ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Avrupa oyunları sayesinde Trabzon’a yapılan yatırımlar arasında Cimnastik Salonu’nda yer aldığını belirterek, “Türkiye’de çoğu yerde olmayan çok güzel tesise sahibiz. Hatta öyle ki Milli takım sporcuları Trabzon’a gelerek burada kamp yapıyorlar. Tesis tam anlamıyla dört dörtlük. Ayrıca Antrenörlerimiz Trabzon’da performans sınıfında sporcular yetiştirmek için haftanın beş günü çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu uzun ve meşakkatli bir iş” dedi.

162 kez okundu
Diðer Spor Haberleri