BAŞKAN SAKA, HALK TV’NİN KONUĞU OLDU
Tarih : 2015.11.26  09:56:48
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Halk TV kanalında her hafta Pazar günleri yayınlanan “Yerel Gündem” programına konuk oldu.

Yapılan röportajda gündeme dair soruları cevaplayarak, projelerini anlatan Başkan Saka, “Edremit’i uygar, yaşanılabilir bir kent haline getiriyoruz” dedi.

 

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Halk TV kanalında yayınlanan “Yerel Gündem” programına konuk oldu. Yapımcılığını Erdal İrfan’ın üstlendiği sunuculuğunu Aslıhan Gürbüz’ün yaptığı Yerel Gündem programında Belediye Başkanı Kamil Saka ile röportaj gerçekleştirildi. Edremit’te yapılan projeler ve çalışmalar dışında, gündeme dair soruları da yanıtlayan Başkan Saka, “Her şeyden önce geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz hayata geçireceğimiz projelerimiz var. İlk önce ‘silahtan oyuncak olmaz’ diyerek şiddet içerikli oyuncaklarını getiren çocuklarımızı onları iyiye, güzele yönlendirecek oyuncaklarla onları ödüllendiriyoruz. İkincisi ise çocuklarımıza okuma alışkanlığını aşılamak ve bunu çoğaltmak için ‘boyunca kitap oku bisikleti kap’ projesini hayata geçiriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için, temel felsefemiz engelsiz hayatı onlara sunabilmek ve onların hayatını kolaylaştırabilmektir. Bunun için gerek hizmet binalarımızda gerekse ilçemizin birçok noktasında bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Engelsiz bir yaşamı oluşturabilmek için önemli ölçüde adımlar atıyoruz, en kısa sürede bu vatandaşlarımızın Edremit’te yüzünün gülmesini sağlayacağız. Siyaset kendi çıkarlarımız için değil toplum çıkarları için yapıldığı zaman siyasettir. Edremit’in her yerine dokunmaya başladık. Gördüğünüz gibi Edremit’in her tarafı şantiye gibi, uzun süredir yapılmayan tüm çalışmaları sırasıyla projelerimizle hayata geçirmeye başladık. Ben 30 yıllık belediyecilik yaşamımda bunu düstur edindim. Büyüyen Edremit’te ailemin ve vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte yapmamız gerekenleri düşünerek bu yola çıktık. Bugün Edremit’i uygar, yaşanılabilir, herkesin huzurlu ve mutlu olduğu modern bir kent haline getirmek için çalışıyoruz” dedi.

 

259 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri