HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi Balıkesir’de KAMU ÇALIŞANLAR İÇİN YOLLARDAYIZ
Tarih : 2015.11.26  10:00:56
Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, TOÇ Hak-Sen Genel Başkanı Necmettin Akarslan, Hak-Sen Balıkesir Temsilcisi Ramazan Keskin, Büro Hak-Sen Balıkesir Başkanı Kemal Şar birlikte önceki gün Balıkesir’de bazı ziyaretlerde bulundu.

 Balıkesir Vali’si Mustafa Yaman, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, İl Sağlık Müdürü, TÜİK Bölge Müdürü, Yüzüncü Yıl Endüstri Müdürü, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ve Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı’na ziyaret eden Hak-Sen heyeti, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde bir süre Hak-Sen  Genel Başkanı Ayhan Çivi’yle birlikte sendikacılık yapan Olay Gazetesi Balıkesir Temsilcisi Rahmi Göçer’e de bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi, Hak-Sen olarak Kamu çalışanlarının sorunlarını yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak için tüm bölgeleri gezdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

“ Biz kamu çalışanları için yollardayız. Özellikle” eşit işe eşit ücret” konusunun bir an önce çözülmesi için mücadele veriyoruz. 657 Sayılı Devlet Memurları Yasası’nda belirtilen İŞ GÜVENCESİ’ni ortadan kaldıracak anlayışa geçit vermemeye kararlıyız. Hiçbir güç bizi bu kararlılığımızın önüne geçemez. Mevcut İktidarın devlet memurlarımızın bu güvencesine zarar verecek davranışlar içine girip girmeyeceğini önümüzdeki süreçlerde  göreceğiz. Hak-Sen olarak, “bir devletin olmazsa olmaz unsuru olan devlet memurları’nın kazanılmış haklarından bir adım bile geriye götürülmesine rıza göstermeyeceğiz”

  Balıkesir’deki ziyaretlerden memnun olarak ayrıldıklarını ifade eden Genel Başkan Ayhan Çivi, ülkemizin her bölgesini gezerek çalışmalarımıza hız kazandıracacaklarını gün geçtikçe kamu çalışanlarının sendikalarına güç kattıklarını ve bundan da memnun olduklarını söyledi.

 

 

 

405 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri