“KAMU HAMLESİ BAŞLATIYORUZ”
Tarih : 2016.02.10  09:18:41
Edremit’te hizmet veren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, Dil eğitimlerinin yanı sıra şubat ayından itibaren Meslek Yüksek Okulu ve Lise öğrencilerine yönelik KPSS Ön Lisans kurslarını açıyor.

            Kurs yetkilisi Barış Çimenbiçer yaptığı açıklamada “Konu anlatımlı ve soru çözümlü kitaplarımız, ölçücü deneme sınavları, yüzlerce yaprak test ve ek  yayınlarla; deneyimli ve alanında yetkin öğretmenlerimizle KPSS hazırlıkta da yine eğitim camiasında saygın yerimizi alıyoruz.

             Türkiye’de 5.000.000 öğrenci ve mezun KPSS sınavlarına giriyor. KPSS kursları iki yılda bir yapılan ön lisans ve ortaöğretim mezunlarına yönelik açılıyor.

             Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu olarak bizde bu yıl tüm Türkiye’deki  şubelerimizin bir çoğuyla birlikte bu kursu veriyoruz.

            Merkezimizin yayın , ekipman ve teknik desteği , güçlü ve yetkin öğretmen kadromuzla Edremit’in yanı-sıra Burhaniye , Havran,Ayavalık,Altınoluk  ve diğer beldelerdeki öğrencilere hizmete hazırız.

            Ayrıca, yine kurslarımıza bir ilave olarak İşitme Engelliler Federasyonu ve Amerikan Kültür İşbirliği ile ‘’İŞİTME ENGELLİLER İLETİŞİMİ’’ ‘’TÜRK İŞARET DİLİ’’ Eğitimi sertifika programı ve kursu başlatıyoruz. Günümüzde işitme engellilerle iletişim dili olan işaret dilini öğrenenler sertifikalarıyla birçok kamu kuruluşu , özel şirket ve alanlarda iş bulabiliyorlar. Bizlerde Amerikan Kültür Edremit olarak bir Kamu Hamlesi başlatmış oluyoruz.

            Sonuç olarak, hem  KPSS Ön lisans hem de İşitme Engelliler İletişimi, İşaret Dili Eğitimi sertifika programlarıyla Edremit ve Körfez’de hizmete, eğitime hazırız” dedi.

 

135 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri