HALK ARENASI İKİNCİ KEZ EDREMİT’TE
Tarih : 2016.02.10  09:22:24
Soruşturmacı televizyon gazeteciliğinin duayen ismi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası bu hafta Belediye Başkanı Kamil Saka’nın daveti ile Edremit’ten canlı olarak ekrana gelecek.

Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu  Halk Tv’de yayınlanan “Uğur Dündar’la Halk Arenası” programı bu hafta Edremit Belediyesi’nin katkıları ile 12 Şubat 2016 Cuma günü saat 21.00’de Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nden canlı olarak yayınlanacak.

Programda CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Aykut Erdoğdu, Gazeteci, Medya ve İletişim Danışmanı Sedef Kabaş ve Anadolu Kadın Hareketi Lideri Birsen Temir konuk olarak yer alacak. Halk Arenası programına ikinci kez ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu zor ve antidemokratik koşullarda; bağımsız, laik ve demokratik Türkiye özlemini her programında dile getiren usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Halk Arenası” programını ikinci kez Edremit’li yurttaşlarımızla canlı olarak buluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

12 Şubat 2016 Cuma günü saat 21.00’de başlayacak program Halk Tv tarafından Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nden canlı olarak yayınlanacak.

Halk Arenası daha önce 19 Mart 2015 tarihinde de Edremit’ten yayınlanmıştı.

 

 

170 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri