AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
Tarih : 2016.04.11  09:27:32
AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü yoğun bir katılım ile görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Merkez MKYK üyesi Ali Aydınlıoğlu, TBMM Divan üyesi Sema Kırcı, Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İlçe Belediye başkanları,  İlçe başkanları, İl yönetimi,  İl Kadın ve Gençlik kolları yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. Yapılan İl Danışma meclisi toplantısı, partililer arasındaki aile boyutunu, birlik ve beraberliği birkez daha göstermiş oldu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan Karesi AVM'de gerçekleşen İl Danışma Meclisinde “Bu toplantılar bizim teşkilat içerisinde birlik ve beraberliğimizi arttırıyor.” diyerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. “Yapmış olduğumuz bu toplantılar sayesinde, her an bir seçim varmış gibi diri ve hazırız. Gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız devamlı sahada aktif çalışmalarına devam ediyor. Her hafta farklı ilçelerde teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, hasbihal ederek dertlerini dinleyip çözüme ulaşmaya çalışıyoruz.” diyen Dinçer Orkan, son bir ayın faaliyet raporunu sunarak, teşkilata il başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalarını anlattı.

Kılıçdaroğlu'nun aile ve sosyal politikalar bakanı için terbiyesizce ağıza alınmayacak sözler söylemesine de değinen il Başkanı Orkan, "Kemal Kılıçdaroğlu açık ve net birşekilde Terbiyesliğini ortaya koymuş oldu. Esasında şaşırmamak lazım, sonuçta kendiside o makama terbiyesiz bir kaset komplosu ile gelmiştir" diyerek, “Kılıçdaroğlu'nun aileye, anneye ve kadına bakış açısı budur” dedi.

Daha sonrasında Kadın ve Gençlik kolları başkanlarının faaliyet sunumu ile devam eden danışma meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un, yatırım programı ile devam etti.  Büyük projeler ile sadece bölgenin değil, dünyanın dikkatini Balıkesir’e çekmeyi başaracak yatırımları partililier ile paylaştı.

Milletvekilleri adına konuşma yapan Kasım Bostan, hükümet programını teşkilat ile paylaşarak, gündemde yer alan konularıda açıklamış oldu.

Daha sonrasında İvrindi Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Muharrem Arat’ın AK Parti’ye geçmesi ile ilgili rozet töreni yapıldı. AK Parti rozetini Arat’a takan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur  hayırlara vesile olmasını diledi.

Bir süredir devam etmekte olan üye ziyaretleri kapsamında başarılı olan ilçelerede Plaket taktiminin yapıldığı il danışma meclisi, daha sonrasında soru cevap şeklinde müzakereler ile son buldu

262 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri