EDREMİT POLİSİ OKUL ÇEVRELERİNDE GÖZ AÇTIRMIYOR
Tarih : 2016.04.18  09:38:49
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir süredir okul çevrelerinde yürüttüğü sıkı denetimlerle dikkat çekiyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Büro, Asayiş ve KOM birimlere bağlı olarak çalışan, resmi ve sivil polislerden oluşan ekipler, rutin olarak yürüttükleri okullardaki çevre güvenliği denetimlerini sıklaştırdı.
Havaların ısınmasıyla birlikte, yaptıkları denetimleri son günlerde iki katına çıkartan polis ekipleri, okul çevrelerinde adeta kuş uçurtmuyor. Özellikle öğrenci velilerinin dikkatinden kaçmayan güvenlik denetimlerinde, günün farklı saatlerinde okul çevrelerindeki cadde ve sokaklar ile kuytu mecralar titizlikle inceleniyor. Polis ekipleri, denetimler esnasında, okul çevrelerinde bekleme yapan tüm şüpheli kişilerin kimlik kontrollerini yapıp şahısları mercek altına alıyor. Ekipler, okul saatinde, üzerinde okul kıyafeti olan öğrencileri de okullarına, ya da ailelerine teslim ediyor.
Polis ekipleri, öğrenci velilerini, eğitimcileri ve öğrencileri, okul çevrelerinde gördükleri şüpheli şahısları, polis imdat hattını arayarak ihbar etmeleri yönünde uyarıyor. Yapılan sıkı güvenlik denetimlerinden memnun olan öğrenci velileri ve eğitimciler ise, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyor.

264 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri