ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
Tarih : 2016.04.23  09:55:37
Edremit Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında düzenlenen “Tiyatro Okulunuzda” etkinliğinde “Puki’nin Başına Gelenler” adlı eğitici tiyatro oyunu, kırsal mahallelerde ki okullarda öğrencileri tiyatro ile buluşturdu.

Edremit Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında “Tiyatro Okulunuzda” etkinliği, kırsal mahallelerde ki 11 okulda yaklaşık 1000 öğrenciyi tiyatro ile buluşturdu. Balıkesir Sanat Merkezi oyuncularının sahnelediği  “Puki’nin Başına Gelenler” adlı interaktif çocuk tiyatrosu ilk gün Narlı, Avcılar, Mehmet alan, Yol Ören 2. gün Dereli, Yaşyer, Hacıaslanlar, Çamcı, 3. gün  Ortaoba, Yaylaönü ve son olarak Bostancı  Mahallelerindeki  ilkokullarda öğrenciler tarafından beğeni ile karşılandı.

Öğrenciler Belediye Başkanı Kamil Saka Amcalarına teşekkür etmeyi unutmayarak tiyatro sevgilerini dile getirdiler. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Çocuklarımız için Kültürel Hizmetlerimiz her zaman devam edecek. Bundan önce hayata geçirdiğimiz projelerimiz olan “Bir kitap bir çocuk”, “Bir çocuk bir umut “ve en önemlisi “silahını getir, oyuncağını götür” ve son olarak Edremit Belediyesi “Tiyatro Okulunda” etkinliği ile çocuklarımıza yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.

462 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri