DEV MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI
Tarih : 2016.04.27  09:37:37
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Manchester City sahasında Real Madrid ile 0-0 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Manchester City sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maç golsüz sona erdi. Çakır'ın yardımcılığını ise Cem Satman ve Tarık Ongun yaptı.
Etihad Stadyumu'ndaki karşılaşma dengeli başladı. Zaman zaman sertliğin arttığı ilk yarıda takımlar üstünlük sağlamak için büyük çaba harcadı. İlk 25 dakikalık bölümde ev sahibi ekibin baskısı daha fazla olsa da Real Madrid iyi reaksiyon göstererek, dengeyi sağladı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
Karşılıklı ataklarla başlayan 2. yarıda Real Madrid daha istekli bir görüntü sergiledi. Özellikle devrenin sonlarına doğru daha çok baskı kuran İspanyol devi, avantaj elde etmek için çabaladı. Real Madrid, Jese Rodriguez ile gole çok yaklaşsa da İspanyol oyuncunun kafa vuruşunda top üst direkten dışarı gitti. Rodriguez'in bu denemesinden sonra Real Madrid arka arkaya kaleyi yokladı. Manchester City kalecisi Joe Hart da gösterdiği performansla kalesinde devleşti.
Devam eden dakikalarda Real Madrid, ağları havalandırmak için daha çok çabalasa da maçta gol sesi çıkmadı. Yarı final maçının 2. karşılaşması 4 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

587 kez okundu
Diðer Spor Haberleri