BAŞKAN KAFAOĞLU SORUNLARI DİNLEDİ
Tarih : 2016.04.29  08:59:23
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Selimiye Mahallesi’nde düzenlenen Halk Meclisi’nde vatandaşlarla buluştu. Selimiye halkına seslenen Kafaoğlu “Hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş,Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen, Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk ve birim müdürleri ile birlikte Selimiye ’ye çıkarma yaptı. Selimiyeli vatandaşların istek ve taleplerini aldı, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Akşam saatlerinde Selimiye mahallesine gelen Başkan Kafaoğlu’nu yoğun bir kalabalık ve mahallenin askere gidecek gençler  bayrakla karşıladılar. Karşılamanın ardından mahalle girişinden yürüyerek Altıeylül Belediyesi Selimiye Mahallesi Çok Amaçlı Salona geçildi. Coşkulu bir kalabalığın olduğu salonda, Selimiye mahallesinde yaşayan vatandaşlar halk meclisine katıldılar. Mahalle sakinleri yaşadıkları sorunları ve talepleri dile getirdiler.

Selimiye Mahallesi muhtarı Hasan Dündar Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Dündar “Başkanım, sizin de bildiğiniz gibi daha bugün mahallemizin en büyük sorunu olan ve birçok kazanın yaşanmasına sebep olan, bize maddi manevi zarar veren, mahallemizin girişini anayola bağlayan kavşağın yeniden düzenlenmesi için Karayolları Bölge Müdürümüz ile incelemelerde bulunduk.Mahallemize göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı bir kez daha başkanıma huzurlarınızda Selimiye halkı adına teşekkür ederim. Allah bizi Vatansız, Bayraksız, Ezansız bir de Zekai Başkansız bırakmasın.” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise mahallenin askere gidecek gençlerine hayır dualar ederken sözlerine şu şekilde devam etti: “Askere gidecek evlatlarımız var. Onları hayırlısıyla Mehmetçik ocağına, Peygamber ocağına sağlıcakla göndereceğiz inşallah. Hayırlısıyla teskerelerini alıp gelecekler. Sizler bizim arkamızda olduğunuz müddetçe biz bu hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceğiz. Henüz iki yaşını yeni dolduran bir belediyeyiz; sıfırdan kurduk.Önce eksiklerimizi tamamladık, araç ve gereçlerimizi tamamladık. Artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi iş makinaları olan büyük bir belediyeyiz ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz de yirmi ilçemizde kendine düşen görevleri yapmaktadır.Su kanalisazyon ve anayolların çalmaları da devam ediyor. Muhtarımızın da söylediği gibi mahallemizin girişindeki kavşağı en kısa sürede düzenleme yapılacak; artık maddi ve manevi kaybınız olmayacak. Halk meclisimizin asıl amacı hem sizlerle hasbihal etmek, hem de talep ve sorunları yerinde sizden, dinlemek dedi. Halk meclisine katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla muhabbetle selamlıyorum.” dedi. 

225 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri