GÜRSEL TEKİN ‘DEN ALAYINA HODRİ MEYDAN !!!
Tarih : 2016.05.17  09:46:24
Bir takım açılışlar ve hayırlara katılmak üzere Küçükkuyu’ya gelerek Belediye Başkanı Cengiz Balkan ‘ın konuğu olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce ve arkadaşlarının Edremit’te gerçekleştirdiği miting sonrasında, İnce’nin açıklamalarına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu  “Muharrem İnce 600 imzayı toplasın, derhal Kurultay’a gideriz!” Diyerek sert bir şekilde cevap verdi. Milletvekili Muharrem İnce’nin Edremit Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği mitingin, arkadaşlarının özgür iradesi ve tercihleri ile yapılan bir miting olduğunu söyleyen Gürsel Tekin, TOBB Bakanı Hisarcıklıoğlu hakkında da zehir zemberek konuşarak adeta alayına 'hodri meydan' dedi. Önceki Gün Küçükkuyu'ya gelerek çocukluk arkadaşı Saygı Öztürk 'ün gözlükçü dükkanın açılışını yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yalova CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin Edremit’te gerçekleştirdiği miting ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Tekin şunları söyledi “-Şu dönemde MHP kurultay kargaşasını nasıl yaşadığına şahidiz bunun tek sorumlusu AKP ve Beştepe’deki sayın Erdoğan’dır. Bu karanlık eller şimdide CHP‘yi karıştırmak istiyor . Ama maksatlarına ulaşmaları söz konusu olamaz Sayın Kılıçdaroğlu ve genel Merkez, Edremit’teki bu hareketi yakından takip etti.  Bence hiçbir etik tarafı olmadığı gibi ben yakıştırmadım ve şık olmadı. Arkadaşların tercihi ama siyasetin de bazı gerçekleri vardır ve bu tür çıkışların faturasını ağır keser. CHP Kurultay yapalı 3 ay oldu keşke orada aday çıksalardı. Bu ülkede Erdoğan erken seçim falan yapamaz. Kendisi 23 milyon oyla geldim diye konuşurken 21 milyon oyla gelen Davutoğlu’nu görevden el çektirerek kendi meşruiyetini yitirmiştir” dedi.  Gürsel Tekin TOBB Hisarcıklıoğlu hakkında da zehir zemberek konuşarak adeta alayına hodri meydan dedi.  

BEN TANIĞIM !                                                                                    

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçmişte Hisarcıklıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyaretlerin içeriğini açıklamıştı. Tekin, “Geriye doğru en az 2-3 kez gelerek Kılıçdaroğlu ile görüştü. Ben tanığım. Yanımda bizzat Kılıçdaroğlu’na Erdoğan ve AKP’yi kastederek, ‘Bizi bu zalimlerden kurtarın’ talebinde bulundu” dediğini açıklamıştı.

HİSARCIKLIOĞLU YALANLADI! 
TEKİN'DEN YENİ BİR İDDİALI ÇIKIŞ GELDİ!

CHP'li Tekin'in bu sözlerini sert bir dille yalanlayan Hisarcıklıoğlu, "TOBB'u siyasetin içine çekmek isteyenlerin, kendine siyasi ikbal arayanların provokasyonlarına gelmemekte kararlıyım. Gürsel Tekin, bu asılsız ifadeleri düzeltmez veya geri almazsa, hukuki süreci başlatacağım ve mahkeme önünde bunun hesabını soracağım" dedi.

GÜRSEL TEKİN: ŞAHİTLER VAR!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Küçükkuyu'da katıldığı temel atma töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kendisi hakkında söylediklerinize bir cevap verdi nasıl değerlendiriyorsunuz dedi.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM! HODRİ MEYDAN!

CHP'li Tekin, Küçükkuyu'da konuyu Olay Gazetesine özel değerlendirdi:

“Allah'a şükürler olsun ki hayatımda hiç geri vites yapmadım. O ortamda bulunan çok ciddi şahitlerim var. Sözlerimin arkasındayım. Ve kendisine hodri meydan diyorum. Gerekirse şahitlerimin ismini de açıklarım. Hisarcıklıoğlu, Sayın Genel Başkanımıza ve bana cevap yetiştireceğine 3 tane holding bu ülkede mal varlığını satarak yurt dışına çıkmış bunun nedeni nedir bir araştırsın kamuoyuna açıklasın? Sizin işiniz sadece malı götürmek mi? Biraz işadamlarının dertlerine çözüm bulun ve onlarla ilgilenin.”  Gürsel Tekin Bölgede yaptığı bir takım incelemelerden sonra Pazartesi günü bölgeden ayrıldı…

404 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri