AVCILARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Tarih : 2016.05.21  09:23:11
Balıkesir’in Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Spor Kulübü Derneği lokal binasında Şehitler için Mevlid-i Şerif okundu pilav ikramı yapıldı.

Şehitler anısına düzenlenen etkinliğe, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Edremit’te Merkezi bulunan siyasi parti temsilcileri ile bir çok sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yanı sıra, Körfezdeki tüm Avcı Kulüplerinin yetkilileri ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı M. Mahmud AYDIN yaptığı açıklamada “Geçmişte olduğu gibi bugünde ülkemizi vatan hainlerine karşı korumak için yüzlerce kardeşimiz canlarını seve seve bu vatan için feda etti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Edremit avcıları olarak şehitlerimize minnettarız. Şehitlerimiz ve derneğimizde vefat eden üyelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik. Hepsinden Allah razı olsun. Onların anısını yaşatmak için ne yapsak azdır. Kuvay-ı Milliyenin beşiği olan Edremit’imizde bu tip etkinlikleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak katılan, Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti Temsilcilerimize, Körfezimizdeki Avcılar kulübü yöneticilerine ve tüm misafirlerimize şahsım ve derneğim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etkinliğe katılan misafirler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen yetkililere teşekkür ederek bu tip faaliyetlerin daha sık yapılmasını istediler. Etkinlikte 6 tava tavşanlı bulgur pilavı pişirilerek 1500 kişiye tavşanlı bulgur pilavı ile ayran ikramı yapıldı.  Ayrıca, pilav ikramı yanı sıra organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve pilav için tavşan getiren üyelere, Dernek Yönetimi tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.  

378 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri