APARTMAN HIRSIZLARI AMACINA ULAŞAMADI
Tarih : 2016.05.23  09:10:42
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir apartmandan kaliteli spor ayakkabısı ile bir başka apartmanın önündeki elektrikli bisikleti çalmak isteyen iki genç mahalle sakinleri ve taksi şoförleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Alınan bilgiye göre; Ayvalık’ın 150 Evler mahallesinde bir apartmana giren A.Y (19) ve Y.K (17) adlı iki kafadar apartman içerisindeki dairelerin kapıları önündeki dünyaca ünlü tanınmış markalı ayakkabıları alıp, apartmandan dışarı çıktı.

İddiaya göre; apartman çıkan iki genç, bir başka apartmanın önündeki park halindeki elektrikli motosikleti de çalmak istedi.

İki zanlının hırsızlık girişimini fark eden mahalle sakinleri hemen harekete geçerek, zanlıların ardından koşturmaya başladı.Yaşanılan kovalamaca eski otogar önüne kadar sürdü. Zanlılardan A.Y (19) kaçmayı başarırken, 17 yaşındaki Y.K eski otogar önündeki taksici esnafı ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, 17 yaşındaki Y.K’yi gözaltına alırken, diğer zanlı A.Y’nin peşine düştü.

19 yaşındaki zanlı A.Y’nin kısa bir operasyon sonrasında kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

326 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri