BALIKESİR’İN AHİSİ SEÇİLDİ
Tarih : 2016.05.27  09:46:12
Edremit Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, Balıkesir’de yılın ahisi seçildi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yılın ahisi olarak seçilen 74 yaşındaki Edremit Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.
  Balıkesir’de yılın ahisi seçilmesinden dolayı birlik tarafından plaket ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi imzalı belge ile onurlandırıldığını belirten Güder, “60 yıllık berberlik meslek hayatım var. 10 yıl Berberler ve Kuaförler Odası yönetim kurulu üyeliği yaptım. Daha sonra üyemin güveni ile 12 kez seçilerek 36 yıldır oda başkanlığı görevini yapıyorum. Federasyonun ise en eski üyesiyim. Bu ödülü ben oda üyelerimin adına alıyorum. Büyük bir gurur yaşadım. Ölünceye kadar baş köşemde saklayacağım ”dedi.
  2 çocuk babası olan ve yılın ahisi seçilmesinden dolayı zaman zaman duygulan ancak büyük sevinç yaşayan Güder, ilçede esnafın sorunları ile gece gündüz ilgilenmesi,  her zaman esnafın yanında olması, kendi üyesi olmayan esnafa dahi hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş kişi olarak tanıyor.

198 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri