YENİ TOPTANCI HALİNDE HAK SAHİPLERİ BELİRLENİYOR
Tarih : 2016.07.13  09:43:39
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şehre vizyon katan, insanların yaşam standartını yükselten, esnafın da ön planda tutulduğu proje ve yatırımlarıyla ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi'nin Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın çalışmaları kapsamında yeni Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin temeli geçtiğimiz Nisan ayında Başkan Ahmet Edip Uğur tarafından atıldı. Altıeylül İlçesi'ndeki Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ne yakın Akçakaya (Kesirven) Kırsal Mahallesi civarındaki yeni Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali 110 bin metrekare yüzölçümüne sahip. Maliyeti ise 45 milyon 843 bin TL. olan “Kampus Hal”in bitiş tarihi temel atımından itibaren 210 gün (7 ay).

KURALAR ÇEKİLİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyemizce inşaatı hızla devam etmekte olan Hal Kompleksinde hak sahiplerinin yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacaktır.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un katılımıyla Noter huzurunda 2 aşamalı olarak gerçekleştirilecek olan kura çekimi 14.07.2016 tarihinde saat 14:00' de Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecektir.

704 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri