BAŞKAN SAKA, DARSOFA MAHALLESİ’NE EL ATTI
Tarih : 2016.07.22  10:05:07
Edremit Belediyesi tarafından Darsofa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme çalışmaları ile cadde ve sokaklar eski ve yıpranmış görünümünden kurtarılarak daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Edremit Belediyesi tarafından yıllardır ihmal edilen sorunlar teker teker ortadan kaldırılıyor. Edremit Belediyesi’ne Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde devam eden yol çalışmaları kapsamında Darofa Mahallesi’nde tahrip olmuş, mevcut eski yollar yeniden düzenleniyor. Öncelikle eski asfaltın kaldırıldığı yollar temizlenerek üst yapı düzenlemesi için hazır hale getiriliyor. Alt yapı eksiklerinin de tamamlanması ile birlikte parke taş kaplaması yapılarak daha düzgün ve modern bir görünüme kavuşturuluyor. Darofa Mahallesi’nde çalışmaların yanı sıra Tuzcumurat Mahallesi Hamdibey Caddesi yol düzenlemesi, Bostancı Mahallesi parke taş kaplaması ve Kadıköy Mahallesi’nde asfalt kaplaması yapılarak yollar düzgün bir hale getiriliyor.Balıkesir Üniversitesi'nde görevden almalar ve istifalar 

 Balıkesir Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı, Genel Sekreter Yardımcısı ve 5 müdür görevden alınırken, 10 dekan ise istifasını sundu. 
Balıkesir Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ülkemizin başarısız darbe girişimi sebebiyle zor şartlar geçirdiği ifade edilerek, 10 fakülte dekanının görevden el çektiği açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca bir rektör yardımcısı, genel sekreter yardımcısı ile 5 müdürün de görevden alındığı kaydedildi. Buna göre, Susurluk Meslek Yüksekokulu Müdürü, Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü, Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü, Uluslararası İlişkiler Uygulama Merkezi Müdürü, Türkçe Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü görevden alındı. 

541 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri