EĞİTİM CAMİASI DA MEYDANLARA AKIN ETTİ
Tarih : 2016.07.25  10:19:46
Edremit ilçesi genelinde görev yapan Eğitimciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, Demokrasi nöbeti için meydanlara akın etti.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç başkanlığında akşam 21.00’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir araya gelerek ellerindeki döviz ve pankartlarla meydana gelen yaklaşık bin kişilik eğitim camiası, burada darbe girişimine karşı olduklarını haykırdılar.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Mahmut Poyrazlı’nın da katıldığı gecede Milletvekillerin konuşmasının ardından eğitimciler adına bir konuşma yapan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç,  “Eğitimde reform isteniyorsa, eğitimde kalite isteniyorsa, eğitimde özgürlük vatana ve milletine bağlı nesiller isteniyorsa, eğitimciler önce kendi içlerindeki hainleri temizlemek zorundadırlar” dedi.

Müdür Koç, meydanı dolduran binlerce kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:  “Selam olsun Aziz Türk Milletine!

Selam olsun 15 Temmuz’un kara gecesinde, Peygamber ocağı ordunun içine sinsice yuvalanmış, bir avuç hain ve alçağa milli iradeyi, demokrasinin geleceğini,kanı ve canı pahasına teslim etmeyen aziz şehitlerimize!

         Selam olsun Hükümetimizin, siyasi partilerin, emniyet güçlerinin, her seviyedeki kamu ve sivil toplum kuruluşlarının dik duran saygıdeğer mensuplarına!

         Selam olsun “yurdumu alçaklara uğratma sakın” ahdine vefalı Ankara’ya!

         Selam olsun ceddinin toprağını, Pensilvanya’daki şeref yoksunu haysiyetsiz mahlukun kirli emellerine yâr etmeyen İstanbul’a!

         Selam olsun Konya’ya, Bursa’ya, Rize’ye, Edirne’ye!

         O gece tek vücud olup şaha kalkan Türkiye’me!

         Bugün sadece meydanlarda değil, her bucakta; Ezan’ın dinmediği, bayrağın inmediği her metrekare vatan toprağında, birlik ve beraberlik içinde tuttuğumuz Demokrasi Nöbeti’mizin 8. günündeyiz.

         Değerli Edremitliler! Şu an meydanı dolduran her biriniz gibi, bizler de milli eğitim camiası olarak buradaydık,şimdi de  buradayız.

          Öğretmeniyle, her kademedeki idarecisiyle, memuruyla yüzümüzü ağartan bu milli irade şahlanışında, bu demokrasi nöbetinde şaşmaz biçimde yerini alan eğitim camiamıza en kalbi şükranlarımı sunmak isterim bu vesileyle.

         Eğitimde reform isteniyorsa,eğitimde kalite isteniyorsa,eğitimde özgürlük vatana ve milletine bağlı nesiller isteniyorsa ,eğitimciler önce kendi içlerindeki hainleri temizlemek zorundadırlar.

         Kula değil,Allaha kul olan,oradan buradan ne idüğü belirsiz odaklardan değil,devletinden emir alanları milletiyle birlikte görüyoruz meydanlarda.

         Şeytani odaklardan alınan emirlerle, körpe zihinleri zehirleyen içimizdeki hainler temizlenerek, anaların babaların kaygılarını bertaraf eden devletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

         Cumhurbaşkanımızın yıllarca uyarmaya çalışmasına rağmen,devletimizin kırmızı kitabına giren bu FETÖ örgütüne aldanmışız diyenler, şimdi o aymazlığın bedelini ödüyorlar ve de ödeyecekler!

         Milletimiz müsterih olsun ki eğitim camiası o habis urları bünyesinden atacak ,vatanını milletini seven eğitimcilerle yoluna devam edecektir.

         Ayrıca soru çalarak sınav kazananlar, elde ettikleri tüm imkanları çalıştığı halde sınav kazanamayan insanımıza teslim etmek zorunda kalacaklardır.

         İlahi adalet er yada geç yerini bulacaktır. Zaten de buluyor...

         Hepinize Saygılar sunuyorum...”

898 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri