Erdal Çayan
İLK ASTRONOTUMUZ ALBAY ALPER GEZERAVCI Ve İÇİNDEN ÇIKTIĞI SESSİZ ÇOĞUNLUK..
Tarih : 2024.02.01  09:42:04

İLK ASTRONOTUMUZ ALBAY ALPER GEZERAVCI

Ve İÇİNDEN ÇIKTIĞI SESSİZ ÇOĞUNLUK..

 

Şanlı Ordumuzun ve Aziz Milletimizin kendisini çok iyi yetiştirdiği bir Pilot Albay; ilk astronotumuz olarak uzaya gönderildi..

FETÖCÜ Hesaplar önce “Alper GEZERAVCI ilk Türk Astronot değil!”dediler.

Oysa Alper GEZERAVCI göğsünde Bağımsız Türk Devlet Bayrağı’nın olduğu ilk astronotu du. Uzayda Merhum M. Kemal Paşa’nın “İstikbal göklerdedir.” sözünü paylaştı diye birileri kendini bir kâfir ilân etmediği kaldı..

Sonra namaz kılarken bir resim paylaşıldı. Birileri uydurmadır deyip, resmin peşine düştü. Oysa bu adam Müslüman... Namaz kılmasından daha tabii ne olabilir ki? Birileri de baş tacı yaptı.

Sonra Cumhurbaşkanımızla görüştü. Kendisine teşekkürlerini şükran duygularını

İfade etti.  AKP’li dediler…

Kadere bakın…

Albay Alper GEZERAVCI tertemiz bir Anadolu Evlâdı, yaylada büyümüş vatansever bir Yörük Bala’sıydı. Uzaya giderken yanında Al Bayrağımızı ve babaannesinden kalan Yörük Eşyaları götürüyor..

Kısaca, Albay Alper GEZERAVCI Anadolu’daki %80 sessiz çoğunluktan biri..

Dindar ve geleneklerine bağlı bir ailenin, M. Kemal Atatürk’ü de seven, devlet, töre ve vatanına bağlı, fedakâr, yiğit, çok çalışkan bir evlâdı.

Şimdi geliyoruz sürekli ötekileştiren azınlığa.

Bu adamlar iki pis uç… Bir yanda sözde dini hassasiyetlerle hareket eden bir ham Yobaz kaba softa güruh ve onları istismar eden kuklalar. Diğer yanda lâik, çağdaş, Atatürkçü hassasiyet kisveli güruh… İkisi de aslında halk düşmanı. Başta FETÖ olmak üzere tüm işbirlikçi ihanet çevreleri bunları ya da zaaflarını kullanmıyor mu?

Gezi Olayları’nı düşünün. Azmettirenler kimlerdi? Kimler Mustafa Kemalli Bayraklarımızla Apo’lu PKK Paçavralarını yan yana sallattı?

İhanet bu kadar acımasız, merhametsiz ve alçak…

Birileri Kandil Mesajı yazanlardan nefret ediyor, birileri 10 Kasım dâhil, Millî Günlerde kutlama yapılmasından.. Halkımız şunu görmeli, aşırı kesimler hassasiyet Kisvesi ile toplumu bölüyor aslında. Görmeliyiz bu oyunu… Sizce plansız mıdır bu Bölücülük, sizce arkasında birileri yok mu? Bence tam bir düşman hilesi ve oyunu…

Rahmetli N. ERBAKAN Hocamın ifadesi ile “KUKLAYA DEĞİL, KUKLACIYA BAKIN…”

Albay Alper GEZERAVCI’ YA teşekkür ederiz. Kendisini iyi yetiştirip Aziz Milletimizi doğru temsil ettiği için. Tüm bu emekleri görüp takdir ve dua eden sessiz çoğunluğa teşekkür ederiz.

Albay Alper GEZERAVCI ilk Türk Astronotu dur. Göğsünde Ay yıldız’lı Al Bayrağımızla Sema’ya çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti uzaya astronot göndererek devlet ve milletimizin

Ufkunu açmıştır.

Allah Aziz Milletimizi her türlü kötülüklerden korusun.

133 kez okundu
Yazarn Dier Yazlar