BURHANİYENİN PARKLARI YENİLENİYOR
Tarih : 2019.10.09  09:47:53
Burhaniye Belediyesi park alanlarının içinde bulunan çocuk oyun grupları, spor aletleri ve tabelaların tamir ve bakımını yaparak eksiklerini tamamlıyor.

Burhaniye’de ki parklarda zamanla tahrip olan hava koşulları ve kullanımdan dolayı yıpranan çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yenileme ve bakım çalışmaları yapılmaya başlandı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri periyodik olarak ilçe genelinde yaptığı yenileme çalışmalarında ortalama 30 Parkın oyun ve spor aletleri ile birlikte tabelaları bakımdan geçirilerek boyandı.

Denetim çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek harekete geçen Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yapılan keşifler sonucunda belirlediği parklarda hemen önlem güvenlik önlemini alarak bakım ve yenileme çalışmalarına başlıyor. İlk olarak aletlerin onarım ve tamiratını yapan ekipler, zemin kauçukları ve kumları başta olmak üzere, yenilenmesi gereken parçaları da yenileyerek daha sonra aletlerin boyama işlemlerini yapıyor. Parkın genel eksiklerini de tamamlayan ekipler daha sonra parkı vatandaşların hizmetine açıyor.

Çocukların daha steril ve güvenli bir ortamda oyun oynayarak, vatandaşların daha sağlıklı spor yapabilmesi için yapılan yenilemeler neticesinde aileler parklarda güvenli bir şekilde çocuklarıyla vakit geçirebiliyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Modern bir ilçe olarak gülen yüzleri göreceğimiz yegâne yerler oyun parklarımız. Çocuklarımızın mutlu olacağı yaşam alanları oluşturarak onların sevinçlerine vesile olmak bizleri hizmet için daha da heveslendiriyor” dedi.

27006 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri