-AYVALIKGÜCÜ GÖNEN’DEN 3 PUAN KOPARDI
Tarih : 2019.11.26  09:28:22
KARŞILAŞMANIN KARNESİ STAD: Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu HAKEMLER: Cüneyt Aydın **, Büşra Sığınır **, Kaan Kaya ** AYVALIKGÜCÜ BEEDİYESPOR: Melih **, Can **, Samet **, Arda ***, Uğur **, Caner ** (Dk 88 Şakir *), Cenk ** (Dk 88 Rıfat *), Oğulcan **, Çağatay **, Okan ** (Dk 64 Bartu **), Orhan ** GÖNEN BELEDİYESPOR: Arif **, Musa **(Dk 88 Şerif Ali *), Hüseyin **, Erkan **, Ogün **, Furkan ** (DK 79 Eren *), Şerif Ali **, Hakan ** (Dk 66 Batıkan **), Mert **, Doğukan **, Emre ** GOLLER: Dk 54 Arda (Ayvalıkgücü Belediyespor) SARI KARTLAR: Dk 67 Emre (Gönen Belediyespor) Bölgesel Amaör Lig 8BAL9 8. Grupta puan mücadelesi veren Ayvalıkgücü Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı kendisi gibi Balıkesir takımı Gönen Belediyespor’ı evine puansız gönderdi.

Futbol için her koşulun müsait olduğu bir ortamda gerçekleşen karşılaşma saat 14.00’de başladı.

Geçtiğimi günlerde zeytin ağacından düşerek hayatını kaybeden Milli Atlet ve kulübün yöneticisi Sabahattin Tatar’ın anısına anlamlı bir pankartla sahaya çıkan Ayvalıkgücü Belediyespor’un geçtiğimiz hafta istifa eden Teknik Direktörü Mutlu Karakaş’ın yerine takımın başına getirilen Ufuk Uysal ile sahaya çıktığı karılaşmanın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

Karşılaşmanın 3. dakikasında sol kanattan gelen topla Ayvalıkgücü Belediyespor ceza sahası içerisinde buluşan Gönen Belediyesporlu Furkan istediği gibi vuramayınca, takımını bir golden etti.

Maçın 27. dakikasında ev sahibi kırmızı-beyazlı oyuncu Uğur’un pasında topla buluşan Okan’ın ters vuruşu auta gitti.

Mücadelenin 35. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Orhan’ın vuruş az farkla auta çıktı.

38. dakikada sol kanattan Oğulcan’ın ortaladığı topla buluşan Cenk’in vuruşu Gönen Belediyespor kalecisi Arif’i aşarak ağlarla buluşuyordu ki, son anda Hüseyin’in müdahalesi ile tehlike uzaklaştırıldı.

İlk yarının kalan dakikalarında ve uzatmalarında skorda bir değişiklik olayınca, mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da daha derli toplu bir futbol sergilemeye başladı.

Karşılıklı cılız ataklarla daha hareketli bir oyun sergilendiği maçın 54. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor’un golü geldi.

Bu dakikada sol kanattan korner kazanan kırmızı-beyazlı takımın başarılı oyuncusu Arda, gelen topu elinden kaçıran Gönen Belediyespor’un kalecisi Arif’in bu hatasını affetmeyerek akıllı bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

Bu golden bir dakika sonra mücadelenin 55. dakikasında, bu kez Çağatay’ın sol kanattan Gönen Belediyespor ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Okan’ın kötü plasesi az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın 69. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor atağında orta sahadan gelen topla ceza yayı içerisinde buluşan Cenk bekletmeden sert vurdu ancak bu kez Gönen Belediyespor kalecisi gole izin vermeyerek, topu kornere çeldi.

Mücadelenin kalan dakikaları ve 4 dakikalık uzatma dakikalarında skorda bir değişiklik olmayınca, sahadan ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

6913 kez okundu
Diðer Spor Haberleri