EDREMİT OTO TAMİRCİLERİ ODASINDAN ÇIRAK VE KALFALARA BÜYÜK JEST
Tarih : 2020.01.21  17:32:09
Edremit Mesleki Eğitim Merkezinde kayıtlı Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı çırak ve kalfa öğrencilerin her birine karne töreni sonrasında Edremit Oto Tamircileri Odası yönetimi tarafından iş ayakkabısı hediye edildi.

Edremit Oto Tamircileri Odası Başkanı Burhan TURAN işyerlerini gezdiklerinde çalışan çırakların ayakkabılarının mesleğe uygun olmadığını fark ettiklerini, meslekte en fazla ayakların zarar gördüğünü bu sebeple çırakların uğrayabileceği iş kazası riskini azaltmak amacıyla 110 adet iş ayakkabısı hediye  ettiklerini, böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Edremit Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ertan ÇINAR, Edremit Oto Tamircileri Odası tarafından öğrencilere yapılan iş ayakkabısı jesti uygulamasının çok güzel ve mutluluk verici olduğunu belirtti.

Edremit Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde birçok meslek dalında çırak ve kalfa öğrencinin mevcut olmasına rağmen ilk kez Esnaf odaları tarafından özellikle mesleği geleceğe taşıyacak çıraklara yönelik bu uygulamayı gerçekleştiren Edremit Oto Tamircileri odası Başkan Burhan TURAN ve Yönetimine ve emeği geçenlere Merkez Müdürü Ertan ÇINAR ile kurum öğretmenleri teşekkürlerini sundu.

1693 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri