BAŞKAN DEVECİLER, YÜCEL YILMAZ’LA İNCELEMELER YAPTI
Tarih : 2020.05.10  08:21:27
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i makamında ziyaret etti. Başkan Deveciler’in Burhaniye’de hizmete açtığı projelerle birlikte, yapımları devam eden projeleri de yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, Burhaniye’nin öncelikli olarak üst yapı problemleriyle ilgili gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Başkan Yücel Yılmaz’la birlikte, Balıkesir Büyükşehir daire Başkanlarının da katıldığı ziyarette, Burhaniye’nin girişi olan E-87 bağlantı yolu, Kızıklı yolu ve Taylıeli Amfi Tiyatro Burhaniye arası bağlantı yolunda incelemeler yapılarak asfalt yapımıyla alakalı değerlendirmeler yapıldı.

Daha sonra heyet, Öğretmenler plajı otoparkı ve sahil meydanıyla, iskele mahallesi Kabaağaç caddesinde incelemeler yaptı. Burhaniye’de 3 yeni kavşak yapımıyla ilgili Yücel Yılmaz’a bilgiler aktaran Başkan Deveciler, Ören beyaz durak, Denetko ve Eski kütüphane mevkiine  döner kavşak yapılması yönünde  taleplerini iletti.

Burhaniye’nin Ören’den direk İzmir asfaltına bağlantı yolu projesini de Yücel Yılmaz’a aktaran Deveciler, Yücel Yılmaz’la birlikte Altınyol caddesi devamında yapılacak bir yol ve köprü projesiyle Ören’den direk olarak İzmir Çanakkale asfaltına bağlantı yapılacak alanı gösterdi. 

Altınyol caddesinin alt kısmında kaldırım otopark cebi ve bisiklet yolu yapılmasıyla ilgili de projesini paylaşan Başkan Deveciler, Pelitköy sahili ve Gadana mevkiinde yapımı bitmek üzere olan sahil şeridi projesini yerinde göstererek “Pelitköy’ü cazibe merkezi yapacağız” dedi.

Yapılan ziyarete Başkan Yücel Yılmaz’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turan, Büyükşehir Körfez Kordinatörü Kazım Aslan, Büyükşehir Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan ve Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Feridun Soykök katıldı.

4462 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri