BURHANİYE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 2. MORAL VE MOTİVASYON PRİMİ
Tarih : 2020.05.28  12:42:02
Bölgesinde ilkleri gerçekleştirerek sosyal belediyeciliğin öncülerinden olan Burhaniye Belediyesi, yine Türkiye’de bir ilki başararak Corona virüsüyle mücadele kapsamında çalışan personeline ikinci kez moral ve motivasyon primi ödedi. Personele ilk 500 ikincisinde ise 400 TL prim yatırıldı.

Ülkeyi etkisi altına alan Corona virüsüyle mücadele kapsamında 3 aydır Burhaniye’de en ağır şartlarda çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi personeline 400 TL’lik ikinci prim ödemeleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in talimatıyla yatırıldı.

Burhaniyelilerin sağlığını korumak Pandeminin yayılmasını önlemek için, ilçe genelinde başta sağlık işleri ve dezenfekte ekipleri olmak üzere, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı kalabilmesi, krizi minimum riskle atlatabilmesi için gece gündüz demeden sokağa çıkma yasaklarında dahi kendi sağlıklarını hiçe sayarak canla başla çalışarak hizmetlerine devam eden Burhaniye Belediyesi personeli ikinci Prim ödemelerini de aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumda Hizmetlerin aksamaması ve hijyen koşullarının sürekli olabilmesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte Burhaniyelilerin sağlıklı yaşam sürmesi için mücadele ediyoruz, Bu zor zamanları el birliği ile atlatacağız” şeklinde konuştu     

4339 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri