Ayvalıklı esnaf ve sanatkârlara yeni sağlık hizmeti-
Tarih : 2020.09.18  09:35:28
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Nilkar Sigorta ve Allianz Sigorta iş birliği ile ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Projesi’ni hayata geçirdi.

Hazırlanan proje çerçevesinde; sosyal güvencesi olan tüm esnaf ve sanatkârın faydalanabileceği poliçe şartlarının hem hizmet hem de fiyat açısından oldukça cazip hale getirildiği öğrenildi.

SGK anlaşması olan tüm özel hastanelerde geçerli olacak poliçelerin yatarak tedavi görecek hastalar için bir defaya mahsus yıllık; 155 liradan başlayan fiyatlarla hayata geçirilmesi Ayvalıklı esnaf ve sanatkârlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın oda üyesi esnaflar için büyük bir fırsat olduğunu kaydeden Ayvalık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Melih Çakırca, “Odamız yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sosyal sorumluluk bilinciyle hazırlattığımız projemiz; ihtiyaca ve bütçeye uygun farklı plan alternatifleri bulunan , ‘Yatarak tedavi’ ve ‘ 10 adet ayakta- yatarak tedavi paket seçeneklerinden oluşmuştur” dedi. 

“COVİT19 İLE BÜTÜN PANDEMİLER DE TEMİNAT ALTINA ALINDI”

Hazırladıkları proje kapsamında Covit19 ile bütün pandemilerin de teminat altına alındığını müjdeleyen Melih Çakırca, “Bunun yanı sıra Ayvalıklı esnaf ve sanatkârların; Check Up, Doktor Allianz, Diş Paketi, Diyetisyen, Psikolojik Danışmanlık ve ambulans gibi hizmetlerden de yararlanabilecektir” diye konuştu.

Yılda bir kez ödenecek minimum ödemelerle oda üyelerinin kendilerinin ve yakınlarının sağlık sorunları için Türkiye’de bir ilke imza attıklarını vurgulayan Ayvalık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Melih Çakırca, “Daha önce şirketlerle yapılan benzeri uygulamayı, ilk kez oda bazına çıkararak, ilçemizdeki esnaf ve sanatkârlarımızın yararlanabilmesine imkân sağladık. Bu konuda günlerce yoğun çalışmalar yapan başta odamız yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere oda çalışanlarımız ve bu olanağı bizlere sağlayan Nilkar ve Allianz Sigorta şirketlerinin yetkililerine teşekkür ederim” dedi. 

“DAİMA ESNAF VE SANATLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Başkan Çakırca; her daim esnaf ve sanatkârlarla oda üyelerinin yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini vurgulayarak,  “Bizim için esnaf ve sanatkârlarımız ülkemizin temel taşlarındandır. Bu yüzden de tüm enerji ve emeklerimizi esnaf ve sanatkârlarımız için harcamayı sürdüreceğiz” ifadelerini de sözlerine ekledi. 

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI NEDİR?

Sigorta şirketi tarafından belirlenmiş olan anlaşmalı kurumlar listesinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarından sigorta süresi içinde, poliçe özel ve genel şartları kapsamında sigortalının ödeyeceği fark ücretlerini teminat altına alan bir özel sağlık sigorta ürünüdür. 

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI NELERİ KARŞILIYOR?

İhtiyaca ve bütçeye uygun farklı plan alternatifleri bulunan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası; ‘yatarak tedavi’, ‘yatarak ve 10 adet ayakta tedavi’ paketlerinden oluşuyor. SUAT SALGIN (AYVALIK)

776 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri