Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Edremit’te ziyaretlerde bulundu
Tarih : 2020.10.21  17:34:58
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Edremit’e gelerek, Kaymakam Turgay Ünsal ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Edremit’teki Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Meslek Odalarını ziyaret eden Vali Şıldak, çarşı esnafı ile Çarşamba pazarındaki esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Edremit’e gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ilk olarak Edremit Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Sıldak,  daha sonra  Edremit Ticaret Borsası’na geçti.

Burada Borsa Başkanı A. Tarkan Denizer tarafından karşılanan Vali Şıldak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günün anısına Edremit Ticaret Borsası Tarkan Denizer tarafından Vali Şıldak’a tabak şilt armağan edildi.

Edremit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Mustafa Alparslan’ı ziyaret eden Vali Şıldak ve beraberindekiler Edremit Kunduracılar, Tabaklar ve Saraçlar Odası Başkanı Alaattin Akçeşmeyi ve oda yönetimlerini makamında ziyaret etti. Vali Şıldak Edremit’teki esnafların durumu hakkında bilgiler aldı. Çarşamba pazarına giden Vali Şıldak, buradaki esnaflarla tek tek görüşerek sorunlarını dinledi.

1163 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri