KAYMAKAM ÜNSAL’DAN YATIRIMCILARA DAVET
Tarih : 2021.04.02  16:16:42
Edremit'te alternatif tarımsal üretimi geliştirerek bölgeye yeni iş imkânları sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların arzına açılıyor. Bu kapsamda Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal başkanlığında gerçekleştirilen Müteşebbis Heyet Toplantısında satışa sunulacak parseller ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Edremit Kaymakamlığı koordinasyonunda Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Edremit Ziraat Odası ve Edremit Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortaklığıyla yürütülen Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri)  Organize Sanayi Bölgesi parsel satış değerlendirme toplantısı Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal’ın başkanlığında Müteşebbis heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
  Edremit TDİOSB’nin konumu, lojistik avantajları ve kalifiye iş gücü bakımından oldukça avantajlı bir durumda olduğunu belirten  Kaymakam Ünsal; “İlçemizde istihdamın önünü açacak ve ilçe ekonomisine önemli bir girdi sağlayacak Edremit TDİOSB projemiz, oldukça önem verdiğimiz bir yatırımdır. Edremit’i süs bitkilerinde üreten bir merkez konumuna getirmek hedefiyle yürütülen proje kapsamında ülkemizden ve yurtdışından önemli yatırımcıları Edremit TDİOSB’ye  yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.

1393 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri