UMUTLU GÖNÜLLERE GİRMEYİ BAŞARDI
Tarih : 2021.05.04  17:21:15
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, bir medya kuruluşunda katıldığı canlı yayında cep telefonu numarasını ilçe halkıyla paylaştı. Umutlu’nun bu hareketi ve açıklamaları büyük takdir topladı.

Balıkesir’de faaliyet gösteren EgeTürk TV isimli kuruluşun web TV’den yayınladığı ‘Siyaset Gündemi’ isimli programa, AK Parti Edremit İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna ile birlikte konuk olarak katılan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, program yapımcısı ve sunucusu Mustafa Karakaşlar’ın sorularını yanıtladı. İlçe gündemine dair konuların değerlendirildiği program, iki bölüm halinde canlı olarak sunuldu. Canlı yayın esnasında vatandaşların sorduğu sorular da anlık olarak muhatapları tarafından yanıtlandı.

Programın ikinci bölümünde, gazeteci Mustafa Karakaşlar, halktan gelen soruları başkan Ekrem Umutlu’ya aktarırken, “İçinde bulunduğumuz 17 günlük kısıtlama günlerinde, zor durumda olan ihtiyaç sahipleri sizlere nasıl ulaşacak?” sorusunu yöneltti. İlçe Başkanı Umutlu, ise hiç tereddüt etmeden verdiği cevaplar ile izleyenlerin gönüllerine girmeyi başardı.

Umutlu, “Biz her zaman halkın yanında olmayı, onların dertleriyle dertlenmeyi kendimize görev bildik. Bu her zaman da böyle devam edecektir. Kısıtlama da olsa insanlara ulaşmaya devam etmekteyiz. Benim cep telefon numaram halkın büyük bir kısmında mevcuttur. Fakat yine de buradan sizlerin aracılığı ile cep telefonu numaramı halkımızla paylaşmak istiyorum. Cep telefon numaram; 0533 364 57 33. Evine ekmek alamayan, çok zor durumda olan vatandaşlarımız bu numaradan direk bana ulaşabilirler. Bir ekmeğimiz varsa onu da bölüşürüz. Bundan da büyük mutluluk duyarız. Bunda hiçbir sakınca da yoktur. İmkanlarımız dahilinde, elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımız ile irtibata geçmemiz noktasında bizlere destek olduğunuz için size ve yayın kuruluşunuza teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu’nun samimi yaklaşımı, canlı yayını izleyen vatandaşlar tarafından olumlu yorumlarla karşılanırken, cesaret göstergesi olarak ta nitelendirildi.

374 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri