Canbey’e önemli görev
Tarih : 2021.05.05  17:46:00
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un talebi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle genel başkanvekili yardımcılığına getirilen Dr. Mustafa Canbey dün itibari ile yeni görevine başladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yardımcılığına getirildi. AK Parti’yi 2023 yılına hazırlayacak olan ekipte önemli bir görev üstlenen Canbey’in yeni görevi Balıkesir’de de sevinçle karşılandı.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un talebi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle genel başkanvekili yardımcılığına getirilen Dr. Mustafa Canbey dün itibari ile yeni görevine başladı. Sosyal medya aracılığı ile açıklamalarda bulunan Canbey “Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve genel başkanvekilimiz Sn. Numan Kurtulmuş’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Hedefimiz 2023!
Dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren, mesaisini Balıkesir için harcayan Canbey’in yeni görevi AK Parti Balıkesir teşkilatında da sevinçle karşılandı. Teşkilat ve hemşehrilerinin yoğun tebrik mesajları hakkında konuşan Canbey: “Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olabilmek için çalışmaya en yoğun şekilde devam edeceğiz. AK Parti hizmetlerini, vizyonunu başta Balıkesir olmak üzere tüm Türkiye’de sürdürmeye, milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Milletimizle el ele, gönül gönüle vermeye devam edecek ve 2023 hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Rabbim bizi milletimize mahçup etmesin. Bizleri hayırlı hizmetler yapmaya vesile kılsın.” diye konuştu.

668 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri