AYVALIK STANDI TRAVEL TURKEY İZMİR’DE İLGİ ODAĞI OLDU
Tarih : 2021.12.02  17:44:29
Kuzey Ege’nin yıldızı Ayvalık’ın da katılım sağladığı dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, bu yıl da açılış gününde turizm sektörünü bir araya getirdi.

Ayvalık Belediyesi de A Hol / 104 numaralı stantda renkli sunumlarıyla ilgi odağı oldu. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşker, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur gibi çok sayıda konuk ağırladı. Zeytin ve zeytinyağı sunumu ve tadımlarıyla, Ayvalık’ın ünlü damla sakızlı kurabiyesi, Ayvalık Belediyesi Paşa Limanı Tesisleri’nin enfes mezeleri ve yöresel tadları ile Ayvalık lezzetlerini konuklarına sundu.

Ayvalık Belediyesi standının bulunduğu Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Fuar İzmir’de gerçekleşiyor. Sektörün tüm bileşenlerinin buluşma noktası olacak organizasyonda dünyanın farklı coğrafyalarından İzmir’e gelecek turizm profesyonelleriyle yapılacak ikili görüşmeler sayesinde fuar; 2021 son çeyreğine ve 2022 Türkiye turizm gelirlerine önemli katkılar sağlayacak fuar Ayvalık için de çok önemli bir anlam ifade ediyor. 

236 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri