BALIKESİR MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
Tarih : 2023.05.30  15:37:55
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Balıkesir'den AK Parti ve CHP milletvekili olarak seçilen 7 milletvekili, mazbatalarını aldı.

AK Parti'den milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsmail Ok, Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan ile CHP’li Ensar Aytekin, Serkan Sarı ve CHP listesinden seçilen DEVA Partili Burak Dalgın'a, Balıkesir Öğretmenevinde düzenlenen programda mazbataları verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, burada yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

"Milletimize ve Balıkesir'imize hizmet edebilmek için canla, başla gayret edeceğiz"

Güçlü ve büyük Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini söyleyen Uygur, şöyle konuştu:

"Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz, bu süreçte bütün gayretini ortaya koyan, canla başla çalışan bütün teşkilatımıza, il başkanımıza, bütün belediye başkanlarımıza, bütün dava ve yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Milletimizden aldığımız emanetin ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bu emaneti en iyi şekilde taşımak, milletimize ve Balıkesir'imize en güzel şekilde hizmet edebilmek için canla, başla gayret edeceğiz."

Programa, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile ilçe belediye başkanları ve partililer de katıldı.

“BALIKESİR’İ ANKARA’DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

CHP’li Ensar Aytekin, Serkan Sarı ve CHP listesinden seçilen DEVA Partili Burak Dalgın'a, Balıkesir Öğretmenevinde düzenlenen programda mazbatalar verildi.

Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin temsilcilerinin de katıldığı törende mazbatalarını alan milletvekilleri kendilerine oy verip, destek olan Balıkesirli seçmenlere teşekkür etti.

Mazbatasını alan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı; başkent Ankara’da Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Sarı, “Zorlu bir serüvenin sonucunda paha biçilemez bir sorumluluğu bir yetkiyi aldık, sizleri temsil etmek üzere. Ankara’ya gidiyoruz sevgili mevkidaşlarımla beraber Balıkesir’in sizlerin hakkını, hukukunu savunmak ve bu konuda bir dakika olsun durmadan dinlenmeden mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin boynunu asla bükmeyeceğiz. Sizleri asla utandırmayacağız." dedi.

Milletvekilleri, daha sonra tebrikleri kabul ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.

321 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri