Edremit Belediyesi’nden ücretsiz sağlık hizmetleri
Tarih : 2023.06.09  16:57:52
Edremit Belediyesi’nin sağlık hizmetleri kapsamında Altınkum Mahallesi’nde açtığı Dalyan Sağlık Evi’nde SGK onaylı reçeteler ile her türlü ayakta tedavi hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.

 Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Şubat ayında açılan Dalyan Sağlık Evi tam kapasite hizmet veriyor. Altınkum Mahallesi Hasan Aytaç Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Sağlık Evi’nde 3 doktor ve 3 hemşire ile haftanın her günü vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti veriyor. Sağlık Evi’nde muayene, SGK onaylı reçete yazılması; enjeksiyon, tansiyon ve şeker ölçümü ile sonda değişimi ve pansuman, evde bakım gibi hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, halk sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek “Sağlık İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde evde tedavi hizmetlerimizin yanında geçtiğimiz Şubat ayında Altınkum Mahallesi’nde Belediye Polikliniğimizi hizmete açtık. Vatandaşlarımız muayene ve ayakta tedavilerini ücretsiz olarak yaptırabilir, Ayrıca SGK onaylı reçeteler ile hem sağlık kuruluşlarımızın yükümü hafifletiyor hem de hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz” dedi.

 

196 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri