KÖRFEZİN MELEKLERİ KAZANMASINI BİLDİ
Tarih : 2016.12.12  09:37:12
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) Edremit Belediyesi Gürespor evinde konuk ettiği Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu Basketbol’u 57-55 mağlup etti. Körfezin Melekleri zorlanmasına rağmen özellikle son çeyrekte ki oyunu ile kazanmasını bildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) zirve mücadelesi veren Edremit Belediyesi Gürespor ligin 14. Hafta mücadelesinde son haftaların formda ekibi Ferko Ilgaz Hotel Kastamonu Basketbol’u konuk ett. Edremit Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada izinli olan Kanada’lı Nirra Fields’ten yoksun olarak mücadele eden Sarı Lacivertli Edremit temsilcisi Gürespor zorlanmasına rağmen kazanmasını bildi. Özellikle son  çeyrekte taraftarında devreye girmesi ile sürprize izin vermeyerek 14. Haftada 12. galibiyetini aldı. Bu sonuçla Gürespor, Bornove Beckerspor ile zirveyi paylaşmaya devam etti.

Gürespor’da Nirra Fields izinli olduğu için oynamazken Betül Pehlivan 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Saynur Tozlu 14 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile etkili oldular. Kastamonu ekibinde ise Ann Quick 16 sayı, 10 ribaund, 2 asist üretirken Başak Altunbey 15 sayı ile maçı tamamladı.

2121 kez okundu
Diðer Spor Haberleri