ANNELERDEN KAFAOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Tarih : 2017.03.17  10:30:40
Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na derneğin her zaman yanında olduğu ve sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Anneler Derneği İstanbul’u görmeyen 100 kadını İstanbul’a götürdü, anlamlı gün dolayısıyla Alteylül Belediyesi de geziye otobüs desteğinde bulundu, aynı zamanda Başkan Kafaoğlu Anneler Derneği üyelerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sedefne Termal Otel’de konuk etmiş, birlikte yemek yemişti.

Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey ve dernek üyeleri Başkan Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret ederek yaptıkları destekten dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

Başkan Zekiye Seferbey “Zekai Başkanımız derneğimizin daima yanında oldu. Kültürel amaçlı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Balıkesir’li kadınlarımızdan hiç İstanbul’u görmeyen 100 kadınımızın isteği üzerine İstanbul’a gittik. İstanbul’da Üsküdar Aziz Mahmut Hüdai Hazretleri Camii, Karaca Ahmet Şakiri Camii, Eyüp Sultan Camii, 1453 Panorama Müzesi, Sultan Ahmet Camii ve Yerebatan Sarnıcını yakından görme fırsatı bulduk. Bu gezi için derneğimize otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyoruz. Başkanımız ve değerli eşleri Didar Kafaoğlu annelere her zaman hürmet gösteriyorlar, her zaman yanımızda oluyorlar” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Annelerimiz bizim başımızın tacı. Bizi bugünlere getiren, büyüten annelerimizdir. Annelerimiz bizden ne isterse her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

185 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri