Villasındaki odaları kenevir tarlasına çevirdi
Tarih : 2017.04.05  08:44:01
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da yazlık villasının iki odasını sera haline getirip, uyuşturucu özelliğine sahip kenevir üretimi yapan bir şahıs, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı timleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre; E.A (44) isimli şahsı şüpheli hareketleri üzerine istihbarat takibinde bulunan Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesindeki ekipler, E.A’nın Sarımsaklı’da bulunan 3 katlı villasına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

Pencere kepenklerinin sıkı sıkıya kapalı olduğu villaya yapılan operasyonda binanın 2. ve 3. Katlarında birer odayı toprakla dolduran E.A adlı şahsın, ışık ve ısıtma sistemleriyle adeta küçük birer sera haline getirdiği bu odalarda kenevir bitkisi yetiştirdiği ortaya çıktı.

Küçükköy Jandarma ekiplerinin yaptıkları operasyonda villada bulunan toprak havuz ve saksılarda yaklaşık 300 kök kenevir bitkisinin yanı sıra cam kavanozlar içerisinde de 500 gram kubar esrar ele geçirildi.

Operasyonda uyuşturucu maddenin tamamına el koyan jandarma ekipleri, E.A hakkında yasal işlemler yaparak şahsı adliyeye sevk etti.

E.A adlı şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakıldı.

856 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri