ŞAMPİYONLUK KUPASI EMTAL’İN
Tarih : 2017.04.23  10:22:30
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün BENGİ projesi kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Edremit Mesleki ve Teknik Lisesi (EMTAL) futbol takımı oldu.

Futbol turnuvasına Edremit’ten Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi, Anadolu Lisesi, Akçay Nihat Tansoy Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu ve Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 6 takım katıldı.

 Edremit Meslek Yüksekokulu saha sahasında yapılan final karşılaşması Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 75. Yıl Ortaokulu arasında yapıldı.

Saat 18.00’de başlayan ve ilk dakikalarında dengeli giden karşılaşmanın ilk yarısını 75. Yıl Ortaokulu 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayarak karşı atak geliştiren Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 28. Dakikada Takım Kaptanı Can Atasavun’un attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Çıkışını sürdüren Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 32. Dakikada yine Can Atasavun’un attığı gol ile beraberliği yakaladı. 

Heyecanlı geçen karşılaşmanın 3. Golü ise yine Can Atasavun’dan geldi. Ataklarına devam eden Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı,

Gökhan’ın attığı 2 gol ile maçı 5-2 galibiyetle kapatarak, şampiyonluğunu ilan etti.

 

Kaleci Hikmet Ercan, yaptığı kurtarışlarla galibiyette önemli bir rol oynadı. Oldukça heyecanlı geçen 50 dakika boyunca her iki takım da büyük bir mücadele örneği sergilediler. 

Turnuvanın ikincisi 75. Yıl Ortaokulu olurken, 3’ncülük ise Edremit Anadolu Lisesi’nin oldu.

Şampiyon olan takıma kupası, Edremit MYO Müdürü Yrd. Doç. Raif Sakin tarafından takım Kaptanı Can Atasavun’a verildi.

75. Yıl’a ise kupası Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Talip Karpınar, Edremit Anadolu Lisesi’ne 3’ncülük kupası Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Delibey tarafından verildi. 

Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyor, bu tür turnuvaların daha sık yapılmasını temenni ediyoruz. 

2374 kez okundu
Diðer Spor Haberleri