BİZ ANADOLUYUZ PROJESİ” HAYAT BULDU
Tarih : 2017.10.15  13:17:35
"Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında, Adıyaman’dan Edremit’e gelen 188 öğrenci Koca Seyit Havalimanında karşılandı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin katılımcı öğrencinin Türkiye’nin farklı şehirlerini ziyaret etmesine amaçlayan ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında Adıyaman’dan 188 öğrenci Balıkesir’i tanımak ve görmek amacıyla ziyarete geldi. 

         İller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği proje kapsamında Edremit Kocaseyit Havalimanına gelen  kalabalık öğrenci grubu İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı'nın da bulunduğu karşılama komitesi tarafından karşılandı. Karşılama komitesinde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Balıkesir İl Kültür Müdürü Mustafa Çaltı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç bulundu.

         Kaymakamımız Sırmalı ilçemize ilk defa gelen görencilere: "Edremit'e ve Körfezimize hoşgeldiniz" dedi. Kalabalık öğrenci topluluğu karşılamanın akabinde  otobüslerle Ayvalık Cunda Uygulama Oteli’ne yerleştirildi.

386 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri