Edremit CHP Mavi diyor
Tarih : 2017.10.15  13:18:11
CHP Edremit İlçe Örgütü’nde devam eden delege seçimlerinde mevcut İlçe yönetiminin hazırladığı Mavi Liste önceki akşam Gazi İlyas ve Gazi Celal Mahallesi delege seçimlerini kazanarak farkı iyice açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe örgütünde mahalle mahalle devam eden delege seçimlerinde son bir mahalle kala mevcut ilçe yönetimi tarafından hazırlanan Mavi liste iyice öne çıkmaya başladı.

CHP’li Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da desteklediği İlçe Başkanı Yusuf Sel ve yönetiminin hazırladığı Mavi Liste ile Cumhuriyet Halk Partili eski yöneticiler, eski belediye başkanları, bazı milletvekili adaylarının da bulunduğu Hasan Arslan’ın başını çektiği Beyaz listenin yarıştığı delege seçimlerinde önceki akşam yapılan Gazi İlyas Mahallesi ve Gazi Celal Mahallesi delege seçimleri yapıldı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, CHP’li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da takip ettiği seçimlere katılım yoğun oldu. Her iki mahallede de Mavi Liste’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yoğun kulislerin yaşandığı delege seçimlerinde Hasan Arslan, Mahmut Ceylan, Yurt Yıldırım, Ensar Aytekin, Hasan Özpolat, Tayfun Gerkuş, Nabi Gündüz gibi isimlerin bulunduğu Beyaz Liste cephesinde ise iki mahallenin daha kaybedilmesinden sonra tam bir hayal kırıklığı yaşandı.

CHP İlçe Yönetiminin belirleneceği ilçe kongresinde oy kullanacak olan delegelerin belirlendiği seçimler Altınkum Mahallesi’nde ki oylama ile tamamlanacak. Delege seçimlerinde son bir mahalle kala alınan sonuçlar ile İlçe Başkanı Yusuf Sel’in hazırladığı ve Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da desteğini alan Mavi Liste arayı iyice açtı.

Bu arada üyelerin belediyede ve partide başarının devam etmesi için parti ve belediye yönetiminin uyum içerisinde çalışmasından yana oldukları şeklinde değerlendirildi. Aralık ayının ilk haftasında yapılması planlanan ilçe kongresinde son Altınkum Mahallesi delege seçimleri öncesinde Mavi liste ekibinin ilçe kongresini kazanmasına kesin gözü ile bakılıyor.

300 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri